Alla inlägg under december 2010

Av Amanda Andersson - 18 december 2010 06:13

Kom precis hem från bion. Black Swan hette filmen. Jättebra tyckte jag, Ashey klagade mest. Båda blev lite snurriga och virriga efter den :)


Dagen var väldigt lång idag. Men i morgon ser jag fram emot nya äventyr.

Ska börja dagen med att städa mitt rum, åka till target, hem och packa för att sedan åka till Vanessa. Där i från kör hennes värdpappa till NYC och vi har verkligen ingen aning om vad vi ska göra..Vet att vi ska vara borta över natten i allafall. Jag missar att klä granen i morgon snyft.. men det är det väl förhoppningsvis värt!


SOVDAGS. är fortfarande rädd. haft massa mardrömmar det sista. riktigt otäcka. låg vaken från 2 till 3 en natt när jag vaknade..var så rädd. ville bara hem. men fick sova hos ashley i går natt så har lugnat mig lite. så hoppas på en drömfri natt nu. wish me luck!

Av Amanda Andersson - 16 december 2010 20:22

Dagarna går fort nu. ungefär 20 dagar kvar in the US.

Har en del saker jag vill göra, men vet knappt om tiden räcker till. Jag har har bara haft en veckas semester och au pairer ska ha minst två. Har en att ta ut, men hinner nog inte detta. Melissas kompis hade frågat om jag kunde vara barnvakt på lördag kväll åt hennes tre ungar. Vad tror folk egentligen, att jag lever för att passa barn dygnet runt? Jo visst tror dom det. Kanske inte så konstigt i och för sig, för det känns som att det är det enda jag gör. Men vet ni, jag sa faktiskt NEJ.

Jag är världs sämst på att säga nej, men idag gjorde jag det. Har ju egna planer men fick ju givetvis dåligt samvete..

  Gerry, Vanessas värdpappa sa att han ska ta oss till NYC och han har planerat lite saker för oss. I går hade han sagt att vi förmodligen kommer skrika av glädje när vi får reda påå vad vi ska göra :) SPÄNNANDEEEEE!

Nu är mitt kaffe och mina minuter jag fick vila slut. Och ett gossedjur fick jag nyss kastat i ansiktet så det betyder nog att jag ska komma och leka!


Vi har förresten fått ett nytt piano och jag älskar att sitta där. Lärde mig Hallelujah (min favoritlåt) här om dagen och mer blir det hoppas jag.

   Men man får stå i kö för pianot är väldigt populärt..

  


L O V E



Av Amanda Andersson - 14 december 2010 14:40

Som jag ser ut! Förrutom att jag gått upp i vikt och ser ut som en flodhäst har jag även fått tusen finnar. Tror aldrig jag ens haft en finne tills jag kom till detta land. På köpet har jag också fått munsår och igår, när jag och Ashey bråkade på skoj som vi alltid gör-RAMLAR jag. Hann inte ta emot mig med händerna och såklart slår jag i en tand och läppen! Trodde tanden flög av så ont det gjorde, men den satt kvar. Men läppen däremot... åh vad SNYGG jag känner mig idag :)


Snö ja. Snö har vi fått i natt. Åhh så fint! Men Lauren är hemma och är sjuk, så vi kan inte gå ut idag. Får nog bli lite småpyssel till julmusik HAHA.


Josefin och Fridas present kom igår. Dom är för snälla. Ville bara gråta när jag såg deras handstil på paketen. tack tack tack och återigen TACK! ni är det finaste <3


Ringde Lufthansa i går. Jag får bara ha med mig ENDAST EN resväska hem.

Jag kom med två och har dessutom handlat en del här. Man har ju skapat ett liv här med massa prylar här och där. Men jag kunde få betala 50 dollar och ta ´hem yttligare en resväska. Så satsar på det! Nu blir det kaffe och frukost

  


L O V E

Av Amanda Andersson - 12 december 2010 21:54

Är så nöjd för jag är nästan redan klar med mina julklappar.

Jag och Ashley gick in i en affär i går och vips så hittade jag massa.

Men Melissas julklapp kommer ta lite extra tid. Ska pyssla på/i den och göra fint. Ni får se bild när det är klart!

  Middagen med Vanessa, Anna och Tiffany var lyckad. Åkte till Gasho (japanskt?). Där hade varhe bord en egen kock som lagade maten mitt framför oss. Och eftersom vi firade min födelsedag skulle han ju skoja till det hela tiden.

Servitörerna kom och sjöng med tårta också. Vi avslutade så klart med bio (vad annars) och åt återigen. Man bara äter och äter all the time! Fick förrsäten fina presenter och supergulliga kort :)


Sov mer än tio timmar, det händer ALDRIG. Men jag är halv sjuk så legat i min säng nästan hela dagen. Alexa och Lauren å även katten kom och höll mig sällskap i nån timma. Nu har jag fyllt i blanketter om mina au pair möten och mina credits jag tagit. Kollat upp om lufthansa så får ringa dom i morgon också. Bara tre lördagar kvar här. Nästa lördag försvinner nog också fort, för då ville Vanessas värdpappa ta oss till NYC för att festa haha.

  Nu ska jag kika Greys anatomy, sedan läsa min bok och sedan film med ashley.

Grattis till min fina  moster får jag säga också <3



           

      


L O V E

  

Av Amanda Andersson - 10 december 2010 19:21

Hej hej

I morse åkte vi och kollade på Laurens julshow. Åh vad mysigt sånt är!

Nadia hennes kompis uppträdde också. Nadia bor typ här nu, hehe hon är alltid här och leker. FIck förrästen fina blommor av hennes mamma igår :)

  Efter julshowen åkte vi hem och åt lunch och nu ska vi snart iväg igen. Till melissas kompis och hennes barn för att leka lite. Senare hem igen och äta pizza och sedan iväg igen. Då ska Melissa ha en show på hennes skola. Hon ska vara Sandy i Grease filmen :) Så då ska jag sitta där själv med tre super rastlösa tjejer :) men ska bli kul.


I morgon ska jag umgås med mina kära vänner för middag och förhoppningsvis massa annat kul =) nu ska vi i väg här... puss och kram!


Alexa och Mia innan julshowen.

Lauren :)

     

  

L O V E


Av Amanda Andersson - 9 december 2010 16:01

Jahopp då var man 21.

Vaknade jättetrött eftersom jag jobbade till 12 kvällen innan. Sminkade mig faktiskt och klädde upp mig lite på min egna dag. Alexa och Lauren slängde sig på mig och sjöng om och om igen. Ashley glömmde att säga grattis och istället var jättesur hela morgonen och smällde igen dörren när hon åkte till skolan. Vad kul sånt är..NOT. Senare åkte Alexa iväg för att kolla på djur och jag var ensam med Mia. Mia somnar och jag var själv. Har nog aldrig kännt mig så ensam och uttråkad på min födelsedag.

   Sedan kom Jason helt plötsligt hem, efter 30 dagar. det känndes konstigt.

Senare kom alla andra också hem och Ashley bad så mycket om ursäkt. Vi bakade cup cakes, åt middag, åt tårta och jag fick presenter! Efter tårtan åkte jag och Ashley till Barns and nobels där jag köpte en bok. vi fikade på starbucks där och läste lite tidningar. Slutade kvällen med en skräckfilm och chips. Så åt i princip hela dagen lång. Första halvan av min dag var väl rätt kass, men slutade med mycket skratt och fina presenter och kort. Får tacka folket för alla gratulationer och alla presenter jag fått! Jag sa att ingen skulle skicka nåt, men såklart ingen som lyssnade :) Tror två paket till kommer från min jos och min frida.. Nötter! vill inte ha nåt, inget alls. jag har allt och lite där till i mitt liv :)


Nu ska vi spela spel till den underbara julskivan jag gjort. ÄSKAR julen. undra bara hur jag kommer överleva utan mitt julfirande med min släkt snyft snyft..

det är ju helt seriöst det bästa på hela året. julen in my heart haha. ashley retar mig för jag bara pratar om julsaker hela tiden, whatever. haha


ska också försöka bli bättre på att lägga ut bilder. jag är sämst på det. alla bilder ligger kvar i min kamera så får bli bättre på det! Adios mina kära..


L O V E

Av Amanda Andersson - 6 december 2010 05:09

Vilken helg. Vilka känsor. Tusen olika känslor..

I går (lördag) lekte jag med tjejerna en del så att Melissa kunde få i ordning huset. Dom hjälpte mig att göra swedish meatballs :) Grymma blev dom!

Vanessa kom sedan hit och vi gick ut och åt, hyrde film, köpte frukt och kaffe.

Åkte tillbaka till mig och gjorde fruktsallad och kollade på Eat Pray Love.

Idag hade vi au pair möte och oj vad mina köttbullar vad populära. Vår LCC gick och åt upp alla tror jag haha. Lite sorligt, för det var mitt sista möte så fick säga hejdå till alla. Gillar inte ens folket men var jobbigt ändå..Efter mötet gick jag och Vanessa på bio. Kommer inte i håg vad den heter, men det var med Christina Agulera och Cher i allafall. Vanessa är underbar. 


Men Eat Pray Love...... (Tuva Novotny vad med förrästen)

OJ vilken inspirerande film! Den var väl helt okej, men den fick mig verkligen att tänka till. Jag vill göra så mycket i mitt liv. Jag vill se så mycket jag bara kan, resa överallt, se alla möjliga kulturer och lära mig nya språk. Jag vill få ut så mycket av livet som jag bara kan. Man lär sig alltid nya saker i varje situation och varje människa man möter. Men lär sig att uppskatta saker och ting på ett nytt sätt, och man växer som människa vid varje problem. Jag är så himla tacksam för allt jag faktiskt har i mitt liv. Jag säger det inte allt för ofta, men GUD vad jag är tacksam. Jag har sett mycket saker som jag är glad att jag inte har. Denna helgen har jag inte gjort annat än att le. Fått tårar av att jag lett för mycket. Körde nyss hem från Vanessa i mörkret och höjde upp radion så högt det bara gick. Satt och log för mig själv, och vad sätter inte radion på.

U2-Beautiful day. Ingen förstår nog hur många minnen jag har till den låten!

Kunde inget annat att le ännu mer. Jag är så glad idag men ändå ledsen innombords. För jag är så glad att jag ska hem till mina underbara varelser igen, men jag är ledsen. så himla ledsen.. för jag måste lämna mina underbara varelser i usa. Men nu ska jag njuta av den sista tiden här och ta vara på varje sekund. Nu fyller jag om två dagar och börjar få rynkor och allt där till. känns som att livet springer förbi mig. JA ni gammla sitter sägert och skrattar nu, men ja börjar känna mig gammal. vill ta tag i mitt liv nu. göra nån nytta i världen! men vart ska jag börja? nu ska jag sova lite och vila mina tanker, thanks for listening.. over and out som pölsa säger.. nu blir det håkan i Ipoden och ska drömma om något fint.

L O V E



Av Amanda Andersson - 4 december 2010 03:55

Precis fått igång min Iphone ååh så kul :) älskar när nåt är nytt!

I morgon ska jag kika på min nya kamera "Holga" om jag får tid.

Tanken är att jag och Vanessa ska på en hike tur i Bear Mountain. Och även laga någon mat från vårat eget land, som vi ska ha med oss på au pair mötet på söndag. Saknar Vanessa nu. Var nästan två veckor sedan vi sågs. Synd att man alltid blir som närmast när någon måste lämna och åka.. snyft


Fick betalt idag, från förra veckan och denna. 600 dollar, det satt fint. Men det är jag faktiskt värd, så som jag sliter. Idag vet jag inte hur mycket tid vi spenderade med att städa allt. Vi har nya garderober i hela huset, och gått igenom allt som är. Jag skrubbade även alla (tuuusen) skåp i köket..

  Fick en fin låt av min bror förut. Tänk att han saknar mig såååå! haha och nu blir han säger jätte irriterad för att jag skrev det. whatever, jag saknar dig brorsan, mer än du anar :)

7  januari 10.00 säger bara LANDVETTER!!

nu ska jag sova minst tio timmar. godnatt på er


L O V E

Ovido - Quiz & Flashcards