Direktlänk till inlägg 29 januari 2010

brumbrum

Av Amanda Andersson - 29 januari 2010 05:03

åååh, börjar tröttna på att alltid säga the best part of the day vid matbordet.

kommer inte på något som är värt att nämna. Jag menar, att gå inne en hel dag med två små ungar kanske inte är någon höjdare, VARJE DAG.

Kom i allafall ut och fick köra bil i går, var ett tag sen nu men gick bättre än väntat. är väl inte världsbäst på att köra som ni säkert vet, och speciellt inte i en bamsebil! men lyckades gasa och ta mig fram och faktiskt börja känna igen mig i denna stad.

 

Idag fick jag passa alla tre för att Laurens skola var inställd pga av all snö som kom.

bortskämmda amerikanare vet inte hur man ska hantera snö...

har ont i hela kroppen verkligen,. Vilken lekstuga, eller hönsgård kanske är bättre ord. som tur var hjälpte Ashley till en del. Mia den minsta var väldigt sjuk idag och sov typ inget och grinade. fick bita ihop men om mina tänder håller till i morgon vet jag inte.. Lugn kväll iallafall med god mat och The notebook med Ashley.

Har även varit illamående hela dagen, var nära på att macaroni and cheesen kom upp. blä!

  Imorgon är det fredag, blir jobba, få löööön, middag och kolla på Lauren som ska uppträda på någon musikalgrej. sedan kommer lööördag! blir heldag i NY city, fest och förhoppningsvis hotell. fina grejer.. vill ut från huset och behöver det.

ska lyssna vidare på neil young nu och krama kudden.

LOVE.

 

      

 

 
 
Ingen bild

Mormor

29 januari 2010 16:11

Hej Amanda ! Igår kväll var vi bjudna till Kostorp på nybakta bullar och då såg vi en frusen ensam Golf stå i massor med snö.Den längtar nog efter dig .Vad vi förstår så har du fullt upp med barn och mat.
Kramar från oss / Mormor & Morfar

 
Ingen bild

pappa

29 januari 2010 16:26

Hej gumman, Här är allt som vanligt (nästan) du fattas. Lite uppåt nu, får behålla jobbet, o så e de ju fredag. Nu ska det bli tacos. Bara så att du vet, saknar dej otroligt mycket.
Vi är stolta över dej ska du veta, hoppas du får kul i helgen.
Ha de så jättebra. pappa

 
Ingen bild

Sara

29 januari 2010 16:40

Hej
Ville bara tacka för ditt sms jag fick inatt, inte illa att komma ihåg din "gamla" bonusmamma mitt i din stormiga vardag.
När det är jobbigt så upp med hakan och tänk på det possitiva istället.
Njut av din helg o hälsa NY från mig.
Bamsekram Sara

 
mamma och Jakob

mamma och Jakob

29 januari 2010 23:21

Hej hej!
Vi tackar för ditt meddelande. =) Gött att höra ifrån dig. Det kommer att bli lättare när det blir varmare och ljusare ute. Och när lilla Mia blir lite större. Vi har nu bara 6 dagar kvar... Vad händer i helgen då??? Låter som du har något på gång. Kul att läsa bloggen och alla kommentarer. Det måste ju vara roligare att få lite respons på det du skriver.
Ha det gott, gumman
Kramar från oss!!!!

http://dekoreramedmera.blogspot.com

 
Ingen bild

Annette

29 januari 2010 23:22

Hej på dig,
ser och läser att du har det bra,
här är det kallt, kallt, kallt.
Men en sak är skönt och det är precis som din pappa skriver, vi får behålla jobben, Saab läggs ju inte ner.
Jag skulle också vilja shoppa runt i NY.

 
Ingen bild

Dose

31 januari 2010 12:00

Neil Young, bra amanda! Saftigt jobb du har dar borta.. DU vanjer dig nog snart..

kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Amanda Andersson - 7 juli 2011 20:48

SICK AND TIRED, of always being sick and tired.. Nu vill jag bli frisk, for real. Fick ju halsfluss i torsdags, dagen före Peace and Love. Men det var bara att svälja ner penicillinet med alkoholen.. och det funkade nog, jag kände mig friskare än n...

Av Amanda Andersson - 28 juni 2011 23:42

Well.. hej på er! Ja, jo jag lever faktiskt men har fullt upp så hinner aldrig kika in här längre. Känns som jag är och hälsar på ibland i lägenheten bara för att säga hej och hejdå. Men idag blev den nog glad med lite ny inredning :) Jag och mamma v...

Av Amanda Andersson - 22 maj 2011 20:49

Nu är helgen över..snyft! Så himla gott det har varit att vara ledig :) Fredag sov jag hemma i färgelanda, trot eller ej. Det grillades, bakades och blev en del mys.   På lördag var det full rulle. Smörgåstårta som skulle hämtas, en lägenhet som ...

Av Amanda Andersson - 4 maj 2011 10:30

Oj vad jag är öm i kroppen. Att montera ihop en cykel själv är inte det lättaste. Men jag blev sjukt stolt när rätt skruv passade i rätt hål. Martins bror hjälpte mig så nu har jag en fin cykel :) Var ute och sprang i går också, det gick åt skogen ...

Av Amanda Andersson - 26 april 2011 14:50

Har lunchrast nu på min lediga dag. Började dagen med att tvätta och sedan städa trappuppgångarna i mitt hus. Helt slut!!!! Så har nu fått i mig lite mat :) Mamma kommer hit sen och då ska vi försöka få upp resten av gardinerna och greja lite. Seda...

Ovido - Quiz & Flashcards