Alla inlägg den 25 januari 2010

Av Amanda Andersson - 25 januari 2010 01:54

Hade en underbar lördag!

Gick upp tidigt, och Jason körde mig till tåget. Han var snabb med att betala min biljett tur och retur, snällt men fick dåligt samvete eftersom jag precis fått min lön dagen innan. Äckliga killar på tåget, men som tur var hade jag Ipoden så slapp höra vad dom sa..resan gick fort men fick vänta på Johanna i två timmar. Thank god för Starbucks!

  Tillslut kom damen, och jag fick min efterlängtade kram! Vi fikade först, sedan blev det massa shopping, in mot Times square där vi hittade en restaurang. Killen var snäll när vi sa att vi "glömde" legget.. Fick världens godaste mat och massa vin på det också,

kunde inte bli bättre. Ut i dimman och vandrade vidare..in i taxi och in på tåg sedan var vi hemma och Jason hämtade upp oss. Båda stensomnade när vi skulle kolla på Robinson :) riktigt nöjd med dagen och hade skitkul :)


Idag var jag lite trött.. Vi körde Johanna till tåget. Åkte hem igen och fick besök av en vän till familjen, Jimmy hette han. Jag fick mig en lektion med USA:s historia vill jag lova..han kunde väl det mesta och lite till. Klockan tickade och det blev dags för middag hos Melissas föräldrar där hela släkten var med.. God mat och härliga människor!..

Ligger nu helt slut i sängen efter en kopp te och halstabletter. Blir väl sjuk jag också, som resten av familjen!


Vill få min bil snart, eller iallafall börja köra snart så jag kan vänja mig med alla vägar hit och dit. och kunna åka vart jag vill för att tex handla godis som jag varit hur sugen som helst på idag!! jaja, det kommer väl det med..

pratade med jos på skype förut, var lite kul att höra allt skvaller från kära uddevallas kroger. haha


nu blir det att gräva ute bland godsakerna och se vad jag hittar.

PEACE.



          

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards