Alla inlägg den 15 mars 2010

Av Amanda Andersson - 15 mars 2010 02:43

Hemma från världens bästa helg, i NY city med johanna och sofia! The city that never sleeps. stämmer bra! jag har inte fått mycket sömn så är dödstrött nu!

Ska försöka beskriva helgen utan att det blir femtio sidor att läsa :)

  Fredag: När jag jobbat klart körde Jason mig till tåget. trodde jag skulle få lite sömn, men icke. I väntan på tåget möter jag Jimmy, en vän till familjen som också ska in till city och hans mun är aldrig i viloläge vill jag lova. Eftersom Johanna var lite sen så bjöd han med mig till en pub där vi drack vin, satt fint mitt på dagen=)

 Sedan gick jag lite vinglandes till frisörsalongen bredvid. Där fick jag också vin, och en kille som jobbade där sa att vi kunde komma till hans kusins club på kvällen, vilket vi också gjorde :)


Lördag: huvudvärk! Ut i regnet och shoppa..

Åt världens frukost/lunch/middag på taco bell. oj vad gott det var!

Efter en lååång dag med tusen skratt, blev det taxi till hotellet.

Musik och vin, och vi var på g. Tog limousinturen som förra gången.

Var packat med folk och när vi tre svenskar klev in sist i limoun blev vi plötsligt gudar. alla skrev Sweeeden och skulle fota oss haha. vi stannade för en pause, då jag och sofia satte oss på gatan och kissade mitt i Time square. lite kul =)

Framme vid cluben och hela new york var där! Tusen minneslucker men det jag minns var helt awesome..så himla kul verkligen, så kul att träffa allt möjligt folk från massa olika länder. Jag tappade faktiskt inget, men sofia tappade sin kamera. Toppenkväll! men blev väldigt sent bara och inte mycket sömn.


Söndag: Strålande humör utan huvudvärk! vi packade alla saker och checkade ut från hotellet. Tog taxi till ett fik där vi åt frukost och satt där i några timmar.

Var nog riktigt många år sedan jag fick sådana skrattanfall..herregud!

Folk kollade på oss med the evil eye..var så himla kul men kramp i magen hihi =)

 Men skratten tog slut och vi var tvungna att säga hejdå. och hejdå till johanna var inte lätt, eftersom hon lämnar mig på tisdag för äckliga sverige. jag vill inte, jag vill ha henne här, i usa, helst i mitt rum just nu, skrattandes!

 På Grand Central träffade jag Steffany som också varit i city och vi tog tåget hem.

Ligger i min säng som jag saknat och kämpar för att hålla ögonen öppna.

jag är så trött...men det var det absolut värt. för denna helgen glömmer man inte, best ever :)

Bilder kommer senare...god natt folket!

LOVE.


Ovido - Quiz & Flashcards