Alla inlägg den 2 mars 2010

Av Amanda Andersson - 2 mars 2010 23:58

jo jag har just överlevt snöstormen! instängda i huset i fem dagar nästan.

första natten när strömmen gått sov vi alla i vardagsrummet, framför brasan! vad mysigt..utan ström i två dagar till Jason köpte en generator så vi kunde leva lite i allfall. Jag och Lauren stannade kvar i vardagsrummet och dom andra sov i deras  rum. huset har varit viskallt.. allt känndes som en film. typ som The Mist, när dom är instängda i mataffären och inte kan gå ut, och sedan köra runt sakta i bilen och se vad som hänt där ute..

staden är var helt död, med alla ledningar och träd liggandes överallt.

Melissas föräldrar fick ett träd på sitt hus, vi fick ett bredvid som tur var..

 Kaos med andra ord har vi haft, och vi började gå varandra på nerverna vi slutet men nu är allt som vanligt, thank god!


just det, måste också nämna att jag varit på det helt sjukaste kalaset ever!!

ettårskalas! började med att lämna bilen så parkerade nån kille bilen, utanför "palatset" var världens största present till stackars barnet, en båt! skitstor..

massa clowner utanför, och när vi klev in var det en gång full av ballonger,  clowner, roliga speglar. vfick stå i en liten kö för biljetten och sedan in till paradiset.

stor bar, tusen bord och stolar, man kunde få ansiktsmålning, bli avmålad, kolla på hundar som lekte.. massa olika stationer med saker. det var så stort och jag tappade nog hakan varannan minut skulle jag tro. efter några timmar där, med småplock till mat och dricka var det vidare in till nästa rum. enormt! vi började på dansgolvet där alla verkligen dansade. åt massa, dans, äta, dans...det var också massa artister som framträdde! efter många timmar på kalaset avslutades det med tårtan, vilket var som ett rum fullt med clowner som stod och höll i kakor, glass, tårtor, cupcakes-Alllt. jag och ashley snodde till oss barnens plastpåsar och fyllde med enorma klubbor, kakor, godis.. sjukaste kalaset som sagt, för en stackars ettåring som aldrig kommer minnas det. hurra för han!


just nu sitter jag och ashley ensamma i huset med var sin dator.

till helgen ska vi passa alla barnen, för melissa och jason ska bo på hotell i NY city.

så lönen lär bli stor.. just det, en gubbe som var med och uppfann GPS:en var här en dag, och även en man som jobbar med massa kändisar och modeller, coolt ;)

Puss och kram

LOVE.


Ovido - Quiz & Flashcards