Alla inlägg den 15 februari 2010

Av Amanda Andersson - 15 februari 2010 02:43

Har precis kommit hem från Vermont.

Åkte upp fredag förmiddag.. jag fick åka med Melissa och barnen, medans Jason och Ashley åkte tillsammans. Mia, den minsta skrek heela vägen upp verkligen! 

När vi kom fram till stugan åt vi middag och pusslade. Fick även var sin fin låda med jordgubbar-doppade i choklad. världens godaste :)


Tydligen hade Ashley lovat att passa Mia på natten så melissa och jason kunde få lite sömn för en gångs skull. Och eftersom jag och Ashley delade rum vaknade vi båda av att Mia gapar och skriker. Ashley sitter och skakar henne åt alla håll och kanter, klagar på vad det är för fel på henne, och varför hon inte slutar gråta.

Vem tror ni fick ta henne tillslut? jo amanda.. bra jobbat Ash!

  Lördag morgon blev det upp tidigt. Jag och Ashley passade Mia, när dom andra åkte skidor. När dom kom tillbaka var det vår tur :) vilka backar!! och den finaste utsikten. Ashley hade snowboardlektion, så vi skulle träffas efter den, vilket vi inte gjorde eftersom vi tappade bort varandra..haha

 Kom hem tillslut, blev middag och vi alla fick alla hjärtansdag presenter.

Jag fick eget kort med en fin text melissa skrivit. fick även en chokladask och presentkort på en nagelstudio. så jag och ashley ska få fina naglar :)

  Melissa och Jason åkte iväg för "några" drinkar och vi passade barnen.

Återigen fick jag ta Mia.. mellan elva och tre, försökte jag få människan att somna om, men så fort jag la henne började skriket. så tillslut fick hon fick sova i min säng, på min mage.

   Söndag- passa Mia, tvätta lakan, göra lunch för att sedan ut i backarna..

hade skitkul.. blev en trist färd hem i bilen. ungarna skrek en efter en!

hade trevligt samtal med melissa i allafall. och nu kom frågan jag funderade över..

hon frågade om jag ville stanna i två år i stället för ett, eller åtminstone förlänga med ett halvår.. är något jag ska grubbla över!


I morgon är det en röd dag, så behöver inte gå upp tidigt. lovade tjejerna att dom kunde springa ner och väcka mig om dom ville :) i morgon ska dom även kolla på ny bil, som ALLA får plats i.. och då behövs det en stor bil.

behöver lite sömn nu känner jag. ska bli gott att sova utan att vakna av Mia :P

by the way, johanna flyttar hiiiiit =D eller nära mig i allafall. life is good :D

LOVE.

 


Ovido - Quiz & Flashcards